Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 17 

Sponzori

    

first
  
last
 
 
start
stop
first
  
last
 
 
start
stop
Otvoreno 27. ekipno natjecanje Prve šahovske lige Šahovskog saveza Herceg-Bosne

U organizaciji Šahovskog Saveza Herceg-Bosne, a pod Visokim pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog narodnog sabora BiH  dr. Dragana Čovića, u hotelu "Zenit" u Neumu otvoreno  je 27. ekipno natjecanje Šahovskog saveza Herceg-Bosne za seniore i žene.

Više

RASPIS - 20. Premijer lige Bosne i Hercegovine za muškarce i 19. Premijer lige Bosne i Hercegovine za žene

Miro Marjanovic

20. Premijer liga Bosne i Hercegovine za muškarce i 19. Premijer liga Bosne i Hercegovine za žene održat će se u hotelu "Zenit" u Neumu od 10.09. do 18.09.2022. godine. Rezultati

Više...
 

RASPIS – 26. tradicionalni šahovski turnir „13. rujan“

Miro Marjanovic

U organizaciji Šahovskog kluba „Jajce“ Jajce u nedjelju 11. rujna 2022. godine organizira 26. tradicionalni šahovski turnir „13 rujan“.

Više...
 

ŠK "NAPREDAK" iz Zenice pobjednik 27. ekipnog natjecanje Prve šahovske lige Šahovskog saveza Herceg-Bosne

Miro Marjanovic

U organizaciji Šahovskog saveza Herceg-Bosne, a pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragana Čovića, u hotelu "Zenit" u Neumu od 20. do 24. kolovoza odigrano je 27. ekipno natjecanje Prve šahovske lige za seniore Šahovskog saveza Herceg-Bosne.

Više...
 

ŠK "ORAŠJE" iz Orašje pobjednik 6. ekipnog natjecanje Druge šahovske lige Šahovskog saveza Herceg-Bosne

Miro Marjanovic

U organizaciji Šahovskog saveza Herceg-Bosne, a pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragana Čovića, u hotelu "Zenit" u Neumu od 20. do 22. kolovoza odigrano je 6. ekipno natjecanje Druge šahovske lige za seniore Šahovskog saveza Herceg-Bosne.

Više...