Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 9 

Sponzori

    

first
  
last
 
 
start
stop
first
  
last
 
 
start
stop
ŠK "Vitez 2013" iz Viteza pobjednik 26.Ekipnog natjecanje Prve šahovske lige Šahovskog saveza Herceg-Bosne

U organizaciji Šahovskog saveza Herceg-Bosne, a pod Visokim pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog narodnog sabora i HDZ-a BiH dr. Dragana Čovića, u hotelu "Zenit" u Neumu od 21. do 25. kolovoza 2021. godine odigrano je 26. Ekipno natjecanje Prve šahovske lige Šahovskog saveza Herceg-Bosne z

Više

Adin Tatarević pobjednik šahovskog turnira „13 RUJAN“

Miro Marjanovic

Šahovski klub "Jajce" je u subotu 12.09.2020. godine u prostorijama Kluba u Domu kulture organizirao tradicionalni šahovski turnir povodom 25. obljetnice oslobođenja grada Jajca.

Više...
 

ODGOĐENO - Premijer lige Bosne i Hercegovine za muškarce i žene

Miro Marjanovic

Na temelju telefonskog razgovora sa predstavnicima Šahovskih saveza Bosne i Hercegovine i Šahovske Unije Bosne i Hercegovine donešena je odluka da se 19. Premijer liga Bosne i Hercegovine za muškarce i 18. Premijer liga Bosne i Hercegovine za žene koja se trebala održati od 12.09. do 20.09.2020. godine u Neumu odgađa za 2021. godinu, zbog trenutne situacije prouzročene pandemijom COVID-19.

 

ODGOĐENO - 26. Ekipno natjecanje Prve šahovske lige Šahovskog saveza Herceg-Bosne

Upravni odbor Šahovskog saveza Herceg-Bosne donio je odluku da se odgađa 26. Ekipno natjecanje Prve šahovske lige zbog trenutne situacije prouzročene pandemijom COVID-19.

 

RASPIS - 26. Ekipno natjecanje Prve šahovske lige Šahovskog saveza Herceg-Bosne

Miro Marjanovic

26. Ekipno natjecanje Prve lige Šahovskog saveza Herceg-Bosne održat će se u hotelu "Zenit" u Neumu od 22.08. do 26.08.2020. godine.

Više...
 


Igrači i igračice Šahovskog saveza Herceg-Bosne na FIDE listi Bosne i Hercegovine