Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 15 

Sponzori

    

first
  
last
 
 
start
stop
first
  
last
 
 
start
stop
ŠK "Domaljevac" iz Domaljevaca pobjednik 25. Ekipnog natjecanje Prve šahovske lige Šahovskog saveza Herceg-Bosne

U organizaciji Šahovskog saveza Herceg-Bosne, a pod pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog narodnog sabora i HDZ-a BiH dr. Dragana Čovića, u hotelu "Zenit" u Neumu od 24. do 28. kolovoza 2019. godine odigrana je Prva liga Šahovskog saveza Herceg-Bosne za 2019. godinu.

Više

ODGOĐENO - Premijer lige Bosne i Hercegovine za muškarce i žene

Miro Marjanovic

Na temelju telefonskog razgovora sa predstavnicima Šahovskih saveza Bosne i Hercegovine i Šahovske Unije Bosne i Hercegovine donešena je odluka da se 19. Premijer liga Bosne i Hercegovine za muškarce i 18. Premijer liga Bosne i Hercegovine za žene koja se trebala održati od 12.09. do 20.09.2020. godine u Neumu odgađa za 2021. godinu, zbog trenutne situacije prouzročene pandemijom COVID-19.

 

ODGOĐENO - 26. Ekipno natjecanje Prve šahovske lige Šahovskog saveza Herceg-Bosne

Upravni odbor Šahovskog saveza Herceg-Bosne donio je odluku da se odgađa 26. Ekipno natjecanje Prve šahovske lige zbog trenutne situacije prouzročene pandemijom COVID-19.

 

RASPIS - 26. Ekipno natjecanje Prve šahovske lige Šahovskog saveza Herceg-Bosne

Miro Marjanovic

26. Ekipno natjecanje Prve lige Šahovskog saveza Herceg-Bosne održat će se u hotelu "Zenit" u Neumu od 22.08. do 26.08.2020. godine.

Više...
 

RASPIS - Premijer lige Bosne i Hercegovine za muškarce i žene

Miro Marjanovic

 

U organizaciji Šahovske unije Bosne i Hercegovine i Šahovskog saveza Herceg-Bosne, Premijer liga Bosne i Hercegovine za muškarce i žene održat će se od 12.09. do 20.09.2020. godine u hotelu „Zenit“ u Neumu.

Više...
 


Igrači i igračice Šahovskog saveza Herceg-Bosne na FIDE listi Bosne i Hercegovine