Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 10 
first
  
last
 
 
start
stop

ŠK "BROTNJO" iz Čitluka pobjednik 2. ekipnog natjecanje Prve šahovske lige za žene Šahovskog saveza Herceg-Bosne

Miro Marjanovic
Ispis PDF

U organizaciji Šahovskog saveza Herceg-Bosne, a pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragana Čovića, u hotelu "Zenit" u Neumu od 20. do 22. kolovoza odigrano je 2. ekipno natjecanje Prve šahovske lige za žene Šahovskog saveza Herceg-Bosne.

U Prvoj ligi za žene sudjelovalo je 5 klubova: ŠK „BROTNJO“ Čitluk, ŠK „ŠIROKI BRIJEG“ Široki Brijeg, ŠK „RAMA“ Prozor-Rama, ŠK „JAJCE“ Jajce i ŠK „ČAPLJINA“ Čapljina, koji su odigrali 5 kola po Bergerovom sustavu s tempom igre 60 minuta za cijelu partiju. Igrali su u sastavu: 2 žene (uz 2 rezerve). Pojedinačni rezultati će biti obračunati i prijavljeni za lokalnu rejting listu Šahovskog saveza Herceg-Bosna.

Pobjednik 2. ekipnog natjecanja Prve šahovske lige za žene Šahovskog saveza Herceg-Bosne je ŠK „BROTNJO“ iz Čitluka, a za istu su nastupili: Ana Ostojić, Mihaela Buntić i Maja Ostojić.

Direktor hotela „Zenit“ Ivan Lakić pobjednicama je uručio pokal, priznanje i bilten, a ostalim ekipama uručena su priznanja i bilteni sukladno poretku na tablici:

Konačan poredakMjesto

Ekipa

Gam.

+

=

-

MB

Bod.

1

ŠK "BROTNJO" Čitluk

4

4

0

0

10

7

2

ŠK "RAMA" Prozor-Rama

4

2

1

1

7

3

ŠK "ČAPLJINA" Čapljina

4

2

0

2

6

4

ŠK "ŠIROKI BRIJEG" Široki Brijeg

4

1

0

3

4

5

ŠK "JAJCE" Jajce

4

0

1

3

3

Konačan poredak: Chess-Results