Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 9 

Sponzori

    
first
  
last
 
 
start
stop
first
  
last
 
 
start
stop

19. kadetsko i 22. juniorsko prvenstvo Šahovskog saveza Herceg-Bosne

Miro Marjanovic
Ispis PDF

19. kadetsko i 22. juniorsko prvenstvo Šahovskog saveza Herceg-Bosne odigrano je u hotelu „Zenit“ u Neumu od 28.05. do 30.05. 2021. godine.

Predsjednik Šahovskog saveza Herceg-Bosne  gosp. Željko Bogut je pozdravio sve ljubitelje šaha, uvažene goste i zaželio dobrodošlicu svima te 19. kadetsko i  22. juniorsko prvenstvo Šahovskog saveza Herceg-Bosne proglasio otvorenim.

Na prvenstvu je nastupilo 13 kadetkinja i 31 kadeta iz 8 klubova. Igrao se Bergerov sustav, a tempo igre bio je 30 minuta po igraču, odnosno 1 sat za cijelu partiju.

Pobjednici po kategorijama su osvojili titulu prvaka Šahovskog saveza Herceg-Bosne, a tri najuspješnija natjecatelja u svim kategorijama stjeću pravo nastupa na kadetskom, odnosno juniorskom prvenstvu ŠU BiH.

Predsjednik Šahovskog saveza Herceg-Bosne gosp. Željko Bogut je pobjednicima po kategorijama uručio pokal, a tri najuspješnija natjecatelja u svim kategorijama dobili su medalju i diplomu.

 

Igralo se po dobnim skupinama, a poredak je slijedeći: M-8, M-10, M-12, M-14, M-16, M-18, Z-8, Z-10, Z-12, Z-14, Z-16 i Z-18

 

Direktor natjecanja je IA Miro Marjanović.

Sudačke poslove obavljali su: DA Tihomir Marić, DA Ivo Petrović i Dario Sesar.