Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 10 

Sponzori

    
first
  
last
 
 
start
stop
first
  
last
 
 
start
stop

17. kadetsko i 20. juniorsko prvenstvo Šahovskog saveza Herceg-Bosne

Miro Marjanovic
Ispis PDF

17. kadetsko i 20. juniorsko prvenstvo Šahovskog saveza Herceg-Bosne odigrano je u hotelu „Zenit“ u Neumu od 29.04. do 01.05.2018. godine.

Predsjednik Šahovskog saveza Herceg-Bosne gosp. Željko Bogut je pozdravio sve ljubitelje šaha, uvažene goste i prijatelje šaha i zaželio dobrodošlicu svima te  17. kadetsko i 20. juniorsko prvenstvo  Šahovskog saveza Herceg-Bosne proglasio otvorenim.

Na prvenstvu je nastupilo 9 kadetkinja, 31 kadet, i 3 juniora iz 12 klubova. Igrao se Bergerov ili Švicarski sustav, ovisno od broja natjecatelja u skupini. Tempo igre bio je 30 minuta po igraču, odnosno 1 sat za cijelu partiju.

Pobjednici po kategorijama su osvojili titulu prvaka Šahovskog saveza Herceg-Bosne, a četiri najuspješnija natjecatelja u svim kategorijama stjeću pravo nastupa na kadetskom, odnosno juniorskom prvenstvu ŠU BiH koje će se održati u Neumu od 13.-16. svibnja 2018.godine.

Predsjednik Šahovskog saveza Herceg-Bosne gosp. Željko Bogut je pobjednicima po kategorijama uručio pokal, a tri najuspješnija natjecatelja u svim kategorijama dobilu su medalju i diplomu.

Igralo se po dobnim skupinama, a poredak je slijedeći: M-8, M-10, M-12, M14, M-16, M-18, M-20, Z-8, Z-10, Z-14, Z-16, Z-18

Direktro natjecanja je IA Miro Marjanović.

Sudačke poslove obavljali su: DA Blago Vukoja glavni sudac, DA Vjekoslav Živković i DA Petar Bogut.

 

Predsjednik Šahovskog saveza Herceg-Bosne

Željko Bogut