Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 15 

16. Božićni šahovski turnir

Ispis PDF

Hrvatski šahovski klub ''Zrinjski'' Mostar u subotu,18.12.2010.godine, u dvorani Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru organizira 16. Božićni šahovski turnir.

Pokrovitelj turnira je Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) BiH.

 

Prijave na turnir primaju se 18.12.2010.godine u dvorani Pravnog fakulteta do 9,45 sati. Svečano otvaranje i početak prvog kola je 18.12.2010.godine u 10 sati.

Pravo sudjelovanja na turniru imaju šahisti i šahistice bez obzira na titulu, uzrast  i kategoriju. Svaki sudionik turnira sa sobom mora imati šahovsku garnituru i ispravan šahovski sat. Turnir se igra prema švicarskom sustavu, FIDE varijanta, u devet kola i tempom igre deset minuta po igraču za čitavu partiju. Parovanje i plasman igrača obrađivat će se kompjutorski.

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) BiH kao pokrovitelj turnira osigurala je šest, skromnih,novčanih nagrada po plasmanu i četiri specijalne nagrade i to: za najbolje plasiranog igrača HŠK Zrinjski, za najbolje plasiranog veterana 65 i više godina, za najbolje plasiranu šahisticu i za najbolje plasiranog mladog igrača (junior/ka i kadet/kinja).

 

Mostar 08.12.2010.                                                     Upravni odbor kluba