Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 22 

Sponzori

    

first
  
last
 
 
start
stop
first
  
last
 
 
start
stop
Otvoreno 27. ekipno natjecanje Prve šahovske lige Šahovskog saveza Herceg-Bosne

U organizaciji Šahovskog Saveza Herceg-Bosne, a pod Visokim pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog narodnog sabora BiH  dr. Dragana Čovića, u hotelu "Zenit" u Neumu otvoreno  je 27. ekipno natjecanje Šahovskog saveza Herceg-Bosne za seniore i žene.

Više

FM Vlado Narančić pobjednik 7.Memorijalnog turnira "Anto Markanović"

U organizaciji Šahovskog kluba „Žepče“, Žepče u nedjelju 27. svibnja 2012. godine održan je 7. Memorijalni turnir“Anto Markanović“. Turnir se održao u Restoranu „Californija“ na magistralnom putu između Žepča i Maglaja, kod Tržnog centra «Fis-Zovko».

Više...
 

13. KADETSKO I JUNIORSKO PRVENSTVO BOSNE I HERCEGOVINE U ŠAHU ZA 2012. GODINU

 

U organizaciji Šahovske unije Bosne i Hercegovine, a u tehničkoj organizaciji Šahovskog saveza Herceg-Bosne od 12. do 15. svibnja ove godine u prostorijama hotela "Zenit" u Neumu odigrano je 13. pojedinačno kadetsko i juniorsko prvenstvo Bosne i Hercegovine u šahu.

Više...
 

Završen Festival šaha Herceg-Bosne

U organizaciji Šahovskog saveza Herceg-Bosne u hotelu „Zenit“ u Neumu 28. i 29. travnja 2012. godine odigran je 17. KUP natjecanje za seniore, 10. KUP natjecanje za žene i 15. natjecanje ekipa Osnovnih škola.

Više...
 

Mijo Kuraja pobjednik 16. uskrsnog turnira u šahu „Rama 2012“

U prostorijama ŠK „Rama“, 15. travnja tekuće godine, odigran je 16. uskrsni turnir u šahu „Rama 2012“. Turnir je odigran po švicarskom sustavu, FIDE varijanta u 7 kola.

 

Više...