Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 11 

Sponzori

    

first
  
last
 
 
start
stop
first
  
last
 
 
start
stop
ŠK "Domaljevac" iz Domaljevaca pobjednik 25. Ekipnog natjecanje Prve šahovske lige Šahovskog saveza Herceg-Bosne

U organizaciji Šahovskog saveza Herceg-Bosne, a pod pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog narodnog sabora i HDZ-a BiH dr. Dragana Čovića, u hotelu "Zenit" u Neumu od 24. do 28. kolovoza 2019. godine odigrana je Prva liga Šahovskog saveza Herceg-Bosne za 2019. godinu.

Više

GM Emir Dizdarević pobjednik Međunarodnog šahovskog turnira "Lipanjske zore-Čapljina 2012"

U organizaciji Udruge umirovljenika/penzionera Čapljine, u nedjelju 17. lipnja 2012. godine održan je Međunarodni šahovski turnir ''Lipanjske zore-Čapljina 2012''

Više...
 

ŠK „ŠIROKI BRIJEG“ ekipni prvak Bosne i Hercegovine u šahu

U organizaciji Šahovske unije Bosne i Hercegovine, a u tehničkoj organizaciji Šahovskog saveza Republike Srpske od 2. do 10. lipnja ove godine u prostorijama hotela „Bistrica“ na Jahorini odigrana je 11. Premijer liga Bosne i Hercegovine u šahu.

Više...
 

FM Vlado Narančić pobjednik 7.Memorijalnog turnira "Anto Markanović"

U organizaciji Šahovskog kluba „Žepče“, Žepče u nedjelju 27. svibnja 2012. godine održan je 7. Memorijalni turnir“Anto Markanović“. Turnir se održao u Restoranu „Californija“ na magistralnom putu između Žepča i Maglaja, kod Tržnog centra «Fis-Zovko».

Više...
 

13. KADETSKO I JUNIORSKO PRVENSTVO BOSNE I HERCEGOVINE U ŠAHU ZA 2012. GODINU

 

U organizaciji Šahovske unije Bosne i Hercegovine, a u tehničkoj organizaciji Šahovskog saveza Herceg-Bosne od 12. do 15. svibnja ove godine u prostorijama hotela "Zenit" u Neumu odigrano je 13. pojedinačno kadetsko i juniorsko prvenstvo Bosne i Hercegovine u šahu.

Više...