Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 7 

Sponzori

    

first
  
last
 
 
start
stop
first
  
last
 
 
start
stop
ŠK "Domaljevac" iz Domaljevaca pobjednik 25. Ekipnog natjecanje Prve šahovske lige Šahovskog saveza Herceg-Bosne

U organizaciji Šahovskog saveza Herceg-Bosne, a pod pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog narodnog sabora i HDZ-a BiH dr. Dragana Čovića, u hotelu "Zenit" u Neumu od 24. do 28. kolovoza 2019. godine odigrana je Prva liga Šahovskog saveza Herceg-Bosne za 2019. godinu.

Više

Raspis Seminara za stjecanje zvanja državnog, županijskog i klupskog sudca

 

Šahovski savez Herceg-Bosne, uz suglasnost Šahovske unije Bosne i Hercegovine, organizira Seminar za zvanje državnog , županijskog i klupskog sudca, a koji će se održati od 17. do 21. kolovoza 2012. godine u hotelu Zenit u Neumu, u vrijeme odigravanja Prve Šahovske lige Herceg-Bosne.

Više...
 

10. OTVORENO PRVENSTVO ŠIROKOG BRIJEGA

Održat će se u nedjelju 8. srpnja 2012. godine u prostorijama Šahovskog kluba Široki Brijeg (Ul. Fra Didaka Buntića 46). Početak natjecanja je u 14,oo sati.

Više...
 

Ljetni program aktivnosti ŠK Široki Brijeg za 2012. godinu

Programom rada ŠK Široki Brijeg, u prostorijama kluba počeo je Ljetni šahovski program za 2012. godinu koji obuhvaća niz aktivnosti u obliku natjecanja, Škole šaha i simultanki, a koji će trajati do početka kolovoza tekuće godine.

Više...
 

Dejan Marjanović pobjednik šahovskog turnira povodom Dana općine Novi Travnik

Dana 17. lipnja 2012. godine, u prostorijama ŠK „Novi Travnik“, održan je šahovski turnir povodom Dana općine Novi Travnik.

Više...